Työkalut mielen hyvinvointiin (25 oppituntia)

Työkalut mielen hyvinvointiin

Hyvinvointi on kokonaisuus, jonka eri osat ovat vahvasti sidoksissa toisiinsa. Miten uni vaikuttaa liikuntaan ja syömiseen? Entä miksi stressi löytyy lähes kaikkien ongelmien taustalta? Millä eri tavoilla omaa palautumista, jaksamista ja hyvinvointia voi edistää?


1. Stressi ja palautuminen 🤯🤗

Stressi on elimistön luonnollinen reaktio, mutta pitkittyessään se alkaa nakertaa sekä kehoa että mieltä. Miten stressiin kannattaa reagoida ja miten sitä voi lievittää?

Katso oppitunnit »


2. Uni 😴📈

Uni mielletään usein kehon levoksi, mutta se on paljon muutakin. Miten uni vaikuttaa aivojen ja mielen hyvinvointiin? Entä miten omaa nukkumista voi pyrkiä parantamaan?

Katso oppitunnit »


3. Liikunta 🏃‍♂️💪

Liikunta edistää kehon terveyttä, mutta merkittävästi myös mielen hyvinvointia. Miten liikunnan aloittaminen ja ylläpitäminen onnistuu asiantuntijoiden mukaan parhaiten?

Katso oppitunnit »


4. Ravinto 🍝🥬

Ruoka ei ole vain kehon, vaan myös aivojen polttoainetta. Mitä meistä jokaisen kannattaa tietää syömisestä? Entä miten omia syömistottumuksia voi muuttaa?

Katso oppitunnit »


5. Taitava ajattelu 🤔💭

Ajatukset muokkaavat sitä, miten maailman näemme. Miten omaa ajattelua voi kehittää? Entä millä tavoilla omia arvoja voi tunnistaa ja työstää?

Katso oppitunnit »

Seuraava oppitunti