Aiempi oppitunti Seuraava oppitunti  

  ILMAINEN // 1.1. Mitä masennus on? Vakavuus ja yleisyys

Tervetuloa kurssille!

Kurssilla on yli 30 laadukkaisiin videoihin pohjautuvaa oppituntia, jotka auttavat sekä masennuksen oireita kokevaa että lähipiiriä kohtaamaan paremmin sairauden mukanaan tuomat haasteet. 

Alla näet kurssin ilmaisista videoista ensimmäisen.

Seuraavat oppitunnit

Voit katsoa ilmaiseksi myös seuraavat video-oppitunnit:

Koko kurssin katsominen

Kurssilla on yhteensä yli 30 videoihin pohjautuvaa oppituntia sekä masennuksen oireita kokevalle että läheisille. Näet kurssin rakenteen pöytäkoneella sivun vasemmassa laidassa ja mobiilissa sivun ylänavigaation kautta.

Voit ostaa koko kurssin joko kertaostoksena tai kolmessa kuukausierässä:

Lahjoitamme jokaisesta ostosta 5 € mielenterveystyöhön. Lahjoitus jaetaan Suomen Mielenterveysseuran ja Mielenterveysomaisten keskusliitto Finfamin kesken.

Saat myös 30 päivän täyden tyytyväisyystakuun, joten ostoksesi on riskitön.

Ostettuasi kurssin, voit halutessasi jakaa tunnuksesi esimerkiksi perheesi kesken.

Olemme pyrkineet pitämään kurssin hinnoittelun mahdollisimman maltillisena. Ymmärrämme, että hinta saattaa siitä huolimatta koitua joillekin esteeksi. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta ostaa kurssia täyteen hintaan taloudellisen tilanteesi vuoksi, lähetä meille viestiä niin keksimme varmasti ratkaisun.

--

Jos jokin oppitunnissa mietityttää, haluat antaa palautetta tai mielessäsi on kehitysehdotuksia, kuulemme näistä erittäin mieluusti: [email protected]