Aiempi oppitunti Seuraava oppitunti  

  Mikä Lifeclass? Tietoa kurssista

Tietoa kurssista ja yrityksestä

Joka viides suomalainen sairastuu elämänsä aikana masennukseen. Kaikki me kohtaamme masennuksen läheisen tai ystävän roolissa.

Moni ei kuitenkaan tunnista masennusta eikä aidosti ymmärrä, mistä masennuksessa on kyse.

Sairastuneet ja heidän lähipiirinsä harvoin kuulevat vertaistensa kokemuksia ja oppeja. Moni elää masennuksen kanssa yksin, ilman tukea.

Rakensimme tästä syystä videopohjaisen, helposti seurattavan verkkokurssin, jossa saat tueksesi Suomen johtavat mielenterveysalan asiantuntijat ja useita masennuksen tai läheisen roolin kokeneita vertaisia.

Kurssi luo sinulle laajan ymmärryksen masennuksesta ja antaa näkemystä vaikeisiin tilanteisiin. Opit myös konkreettisia työkaluja paranemiseen tai masentuneen tukemiseen läheisen roolissa.

Voit tutustua kurssin ilmaisiin osioihin täällä.

Lifeclass?

Lifeclass on uusi suomalainen yritys, jonka missio on vähentää masennuksesta aiheutuvaa kärsimystä tukemalla sekä sairastuneita että heidän läheisiään luotettavalla tiedolla ja ymmärryksellä.

Tavoitteemme on auttaa miljoonia ihmisiä voimaan paremmin ja ehkäistä globaalisti 50 000 itsemurhaa vuoteen 2028 mennessä.

Haluamme olla luomassa maailmaa, jossa kenenkään ei tarvitse kamppailla masennuksen kanssa yksin. Maailmaa, jossa on enemmän ymmärrystä ja toivoa kuin pelkoa ja häpeää. Maailmaa, jossa me kaikki osaamme kulkea tukea kaipaavien rinnalla.

Miksi Lifeclass on olemassa?

Verkkokurssin taustalla on yrityksen perustajan, Jasu Koposen, kokemus läheisen itsemurhasta:

“Isäni teki itsemurhan vuonna 2016. Ymmärsin kunnolla vasta jälkikäteen, että hänellä oli masennus, ja että olisin voinut tukea häntä paremmin. Kuten moni masentunut, en usko isänikään aidosti tajunneen pahan olonsa johtuneen sairaudesta. Hän ei koskaan puhunut asiasta meille eikä hakeutunut hoitoon."

"Lifeclass on minulle tapa olla luomassa maailmaa, jossa kenenkään ei tarvitse kamppailla masennuksen kanssa yksin. Maailmaa, jossa on enemmän ymmärrystä ja toivoa kuin pelkoa ja häpeää. Maailmaa, jossa me kaikki osaamme kulkea tukea kaipaavien rinnalla.”

Lifeclass yrityksille ja hoitotahoille

Teemme yhteistyötä myös yritysten, vakuutusyhtiöiden ja hoitotahojen kanssa.

  • Yritykset voivat tarjota kurssin työntekijöilleen ja heidän perheilleen. Palvelu opettaa myös kollegoille ja esimiehille, miten tunnistaa masennus ajoissa ja miten tukea masentunutta työympäristössä.
  • Hoitotahot voivat käyttää kurssia hoitoa tukevana elementtinä. Palvelu on toimiva ja helppo tapa tuoda vertaistarinat ja potilaan läheiset osaksi hoitoaprosessia.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä: [email protected]

Kysymyksiä tai palautetta?

Jos jokin kurssissa mietityttää, haluat antaa palautetta tai mielessäsi on kehitysehdotuksia, kuulemme näistä erittäin mieluusti!

Parhaiten meihin saat yhteyden sähköpostitse: [email protected]

🙏

Lifeclassin tiimi


--

Huom. Lifeclassin kurssia ei ole tarkoitettu korvaamaan varsinaista hoitoa. Mikäli koet masennuksen oireita, suosittelemme hakeutumaan ammattilaisten puheille. Jos hätäsi on akuutti, löydät auttavien tahojen yhteystiedot tämän sivun lopusta.